Ana içeriğe atla

Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Danışma Kurulu 15 Aralık 2023 tarihinde Ziraat Fakültesi toplantı salonunda bir araya geldi. Toplantıya TABTEM Müdürü Doç. Dr. Hüseyin İrfan Balık, Müdür Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Rahime Cengiz, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Taki Demir, Bahçe Bitkileri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ömer Beyhan, Mısır Araştırma Enstitüsü Müdürü Bülent Cengiz ve Adapazarı Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Ateş katılım sağlamıştır. 2023 yılı faaliyet raporunun sunumu ile başlayan toplantıda, 2024 yılında yapılması planlanan faaliyetler, uygulama arazisinin eksikliklerinin giderilebilmesi amacıyla yapılması gerekenler, sektörün ihtiyaçları doğrultusunda sertifikalı üretici eğitimlerinin düzenlenmesi hususları değerlendirmeye alınmıştır.